torstai 17. toukokuuta 2012

Toivoa täynnä..

Terveppä taas :)

Ihan ensiksi haluan kiittää teitä kaikkia 21 lukijaa! Ikinä en olisi uskonu että teitä noin paljon on! Jos vielä muutamia saadaan mukaan niin voikin olla että jonkun moisen arvonnan teille pistän pystyyn ;) Mutta sitte joo, enemmän teille tästä viikosta :)
Tupu toimi lastenratsuna tossa toissaviikolla :D

Sunnuntaina teille kerroinkin jo että Tupu rikkonut jalkansa jossakin rönytessään, ja nyt tänään jalka oli jopa hitusen parempi. Käynnissä liikkuu jo paljon puhtaammin, mutta ravissa ontuu selvästi. Turvotus laskenut ja alkaa olla jo suht normaalin lämpönenki se jalka. Tupu seissy nyt koko viikon siis semmosessa pienessä postimerkki tarhassa, jota tänään vähän isonnettiin että pääsee kävelemällä kääntymään ja niin saadaan pienempi paine jalalle kun se kääntyilee tarhassa

Tiistaina mentiin sitten maastoon, niin että minä menin Pöljällä ja Sandra Latella ja Peppi Tepolla. Käytiin vetämässä reipas lenkki, jota laukkalenkiksi kutsutaan. Päästiin rallittelemaan pellolla jossa hypättiin pieni oja. Pöljä innostu hypystä sen verran että seuraava rallipätkä mentiinkin reippaammalla tahdilla kun hevoset päätti pientä kisaa ottaa. Pellon pohja onneksi tuttu ja turvallinen! Sen jälkeen päästiin pientä vesi monttua laukkailemaan. Jälleen Pöljä meni korvat höröllä innostuneesti veteen ja vedestä pois.

muulini<3

Matkan varrella tuli muitakin ojia ja "blanketti" jota pompittiin ja monia suoria joilla saatiin hevosten energiat purkaa kunnolla loppuun. Harmi vaan että Pöljällä oisi energiaa riittäny vielä toiseen kierrokseen :D Tallissa saiki ponit koko pesut ja pääs vielä lämpimään kevät iltaan piehtaroimaan ja heinää mussuttamaan.

Tupu oli tänään energinen ja olisi tahtonut jo päästä laukkailemaan pellolle. Tai ainakin siltä se näytti, "kuin tuulen mukaan, lähdössä". Huomenna olisi tarkotus tukiside siihen jalkaan pistää ja päästää iltapäiväksi muiden mukaan pellolle syömään. Mutta jos alkaa riehumaan tarhassa niin joutuu samantien takaisin pieneen tarhaan seisomaan ja ihmettelemään maailman menoa. Pöljällekkin pidin vapaata tänään kun oli niin kuuma ja ötököitä aivan törkeesti. Huomenna sitte koulua tai puomeja kentällä tarkotus mennä :) Jaskakin pitäisi ajamassa käydä,siitä teille ehkä jonkinlaista kuvamateriaalia luvasssa!

Tuun huomenna teille taas raportoimaan lisää asioita :)) HEIDOO!

rakas, parane pian <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti