perjantai 18. toukokuuta 2012

Happy Day!

Terve !

Vihdoin! Tätä päivää on odotettu kuin kuutanousevaa! Tupu liikkui tänään TÄYSIN puhtaasti! Ette voi uskoa sitä helpottunutta tunnetta. Otin Tupun sitten sisään ja pistin tukipintelin etuseen ja päästin sen latiumelle muiden sekaan syömään. Tamma osasi ottaa rauhallisesti ja käveli kiltisti muiden luo syömään. Siinä samalla nappasin Pöljän kiinni ja lähdettiin varustamaan hevosia :)

mitenniin iso?

Mentiin siis Sandran ja Laten kanssa kentälle :) Tarkotuksena oli hypätä, ja kenttä oli kerennyt kuivaa hyvin eilisen sateen jälkeen ja kasattiin 3 estettä kentälle. Tehtiin ruotsalainen okseri ja kaksi pystyä. Pöljä oli kuin unelma! Kulki rehellisesti perä alla ja kuolaimella. Laukka oli täysin minun hallitsettavissa ja tamma odotti minut mukaan hyppyihin :) Tultiin rataa ensin ristikko- 50cm ja loppuun tultiin niin että okseri ja toinen pystyistä oli 120cm. Pöljä alkuun epäröi okseria mutta muutaman onnistumisen jälkeen meni yli kuin vettä vaan :) Tamma oli aivan upea!

BAANAA!!
 Kuva materiaali oli tällä kertaa erilainen sillä kypärääni viritettiin kamera ja otettiin sen kanssa videoita :) Kamera oli tosin hieman liian yläviistoon ja suurin osa videosta on kuin katsoisi kentän aitaa :D Mutta ensikerralla kun maastoon lähdetään niin pistän kameran alemmaksi ;) Jossain vaiheessa kuitenkin videota tästäkin päivästä kunhan saan videot käsiteltyä!

Minä Jaskan selässä ekaa kertaa :D
Ainiin :D Meinasin jo unohtaa, kävinhän minä Jaska-poijjaan liikuttamassa myös. Mentiinkin pitkälle hölkkälenkille, kun Jaska oli toissapäivänä rokotettu. Päätin tehdä rohkean vedon ja mennä tietä pitkin. Tyhmä idea.. Päästiin 100m tietäpitkin ja sen jälkeen tuli traktori vastaan. Herra heitti ympäri ja mentiin pienelle sivutielle päästämään traktori ohi.. No siitä sitten 500m eteenpäin ja huomaan rekkajonon  tulemassa meitä kohti (y) Vitutus nousi kaaliin ja käänsin kohti Tyrriä.. "Ei ne tänne tule kuitenkaan" No minun tuurilla tietty tuli :D No siitä sitten pikkutielle taas odottamaan ja rekkoja tuli yhteensä 5 peräkanaa ja välissä miljoona henkilö-/pakettiautoa :D
 
mussu raveissa<3
Sen jälkeen loppumatkaan tuli vaan autoja vastaan ja Jaska ei ollut moksiskaan :) Hieno herrasekin. Sunnuntaina pitäisi varmaan pitkästä aikaa pojan kanssa hypätä ja toivoa että saa jonkun kuvaamaan :)
Mutta eipämulla muuta :) Toivottelen hyvät yöt uuden bannerin myötä ;)

ÖITÄÄ<3
ps. kommenttia uudesta bannerista ;)

2 kommenttia:

  1. Uusi banneri on tosi hieno :) Olisi toki kiva, jos tausta olisi joskus jonkin muun värinen kuin valkoinen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mietin itsekkin että seuraava banneri + ulkoasu tulee olemaan toisen välisellä pohjalla :)

      Poista