sunnuntai 13. toukokuuta 2012

tuhansia käärittyjä pinteleitä...

Terve :)
Pitkästä aikaa täällä taas, ja vaikka ja mitä on kerenny tapahtuakkin :) Niiku olen ehkä jo teille kertonu ni mullahan piti olla tänään kisat suursuolla Tupun kanssa mutta tuli mutkia matkaan..


 La:

 Menin tuttuuntapaan tallille. Harjasin ponsin huolella ja aloin jalkoja tarkistaa.. Oikea etunen turvoksissa ja kuuma.. Eihän siinä muu auttanu ku ottaa hevonen pihalle ja katsoa ontuuko.. Ontu selvästi, meinas itku tulla siinä vaiheessa ku näki että toista sattuu oikeasti.. Hevonen takasin talliin pinteli jalkaan. Jätin sitte karsina lepoon.

Sandra lähti Laten kanssa kentälle ja otin Tupun siihen taluttaen mukaan mussuttamaan ruohoa kentänlaitaan. Ku päästiin kentälle ei ontunut käynnissä yhtään. Hetken seisomisen jälkeen ontui taas.. Käveltiin siitä sitte talliin takasin ja pistin linimentti kerroksen ja paksun villapatjan + pintelin yöksi.

Late pallero muuttiki viimeviikonloppuna takasin junnolaan :)


Su:

Aamusta sitten tukipinteli jalkaan ja aidattiin sille oma pieni postimerkkitarha siihen nykysen tarhan sisään ja sai siihen heinät naaman eteen. Seisoskeli siinä tyytyväisenä ja mussutti heinää. Siinä välissä vedettiin Sandran kanssa pellolle aidat ympärille, sillä heppojen laidunkausi alkaakin ensviikolla jo :)
Otettiin sitte Late ja Pöljä ja ´lähettiin niitten kanssa pikkumaastoon. Pöljä oliki energinen mut pysy hyvin käsissä :) Laukkailtiin vedessä ja tamma oli ihan innoissaa. Mentiin loppuun vielä pellolle jossa hyppäsin yhen 60cm radan :) Loppu verkassa tamma näytti että miksi siitä niin  kovasti tykkäsin. Ravasi rentona ja kuunteli jokaista pientä liikettäni :) Siinä vielä Tupua hoivasin ja annoin vihreetä syödä pellolla. Yöksi tamma saikin taas linimentit + villapatjan ja pintelin jalkaansa.

Jos ei nyt viikon sisään lähde paranemaan yhtään ni se ois ell. kutsuttava tai lähettävä ite klinikalle kuvattavaks.....

Ja sit vähä kesä fiilistelyy loppuu :
Lady ja Tupu 2011

Minä + Ellu ja Sandra + Salli 2010 :)

Chabellan varsa Vilperi 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti