sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Shopping day :)

Terve :)

Tänään menin Tupun ja Jaskan ratsastamaan. Pöljäkin olisi pitäny liikuttaa mutta voimat ei enää Tupun ja Jaskan jälkeen riittänyt. Mutta tiistaina kentälle neidin kanssa kouluilemaan ;) Pahoittelen että tämmönen teksti painoitteinen tää mutta yritän saada teille kuvaajaa mahdollisimman pian :)

Jaska:
Lähin sitten Sandran kautta Jääskeläisille Jaskaa liikuttamaan. Mentiinkin reippaampi lenkki maastossa selästä käsin. Jaska oli mukava ja olin jo kerennyt unohtaa miten lyhyt ja pieni askel sillä on :D Käytiin ravaamassa semmonen pikku tie pellolle ja takasin päin kokeilin laukkaa. Painoin laukkapohkeet ja yllätyin. Jaska nosti puhtaan noston oikeaan laukkaan. Saman tien kunnon kehumiset ja annoin pojan laukata tien loppuun asti :) Nautti selvästi että pääsi pitkästä aikaa liikkumaan kunnolla :) Laukattiin sitten toinenkin suora myöhemmin ja hypättiin pieni oja ;)  Tallilla Sandra olikin Jaskan karsinan siivonnut ja repinyt herralle vihreää heinää :) Jaska pääsi puunauksen jälkeen mussuttamaan karsinaan onnellisena ja me jatkettiin matkaa.

Tupu:
Juu eli Jääskeläisiltä suoraan Junnolaan tekemään iltatalli. Hevoset onneksi jo niin myöhään ulkona ettei karsinat ole sotkuisia :) Sekotettiin sitten myös matolääkkeet hevosten ruokiin kun ei jaksettu jokaista pellolta sisään erikseen hakea :) Otettiin Tupu ja Late sisään ja varustettiin. Molemmilla tänään kouluilu päivä ja Tupulla tietysti rennompi ja kevyempi.

Mentiin kentälle ja pitkien alkukäyntien jälkeen tein asetuksia ympyrällä ja Tupu oli rento, mutta silti reipas. Sen jälkeen harjotusravia suorilla ja ympyröillä. Vältin tiukkoja ja pieniä ympyröitä ja mutkia ettei jalka rasitu heti alkuun liikaa. Laukassa tamma laukkasi rehellisesti takapäällä ja kulki muutenkin koko ajan pyöreänä selkää käyttäen. Ihana nähdä kuinka toinen yrittää heti loman jälkeen parhaansa ja oikeasti pitää työskentelystä. Loppua kohden Tupu vähän innostui ja olisi tahtonut mennä kovempaa muttei jalan kannalta hyvä vielä kiidättää. Loppu käyntien kautta talliin jossa kylmäsin jalan ja puunasin hepan :)

Kotona sitten päätin shoppailla. Eksyin hööksin sivuille suitsia katsomaan kun Tupun omat jo kuluneet ja muutenkin vähän huonot. esim. turparemmin lukko painaa suupieleen ikävästi. Löysin Tupulle täydelliset suitset, mutta hintaa 48,50€. Menin sitte äitin kanssa juttelemaan ja äiti lupautu 20€ maksamaan suitsista :) Joten Tupu sai nyt uudet suitset.

tuommoiset suitset Tupulle tilasin :)

Ja Sandran kanssa oli tallilla puhetta ötökkähupuista ja löyty hööksiltä samalla 14€ hyvä huppu ja tilattiin molemmille palleroille semmoiset sitte :) Mun raha tilanne näytti niin pientä sen jälkeen ni itelleni mitään en saanut, mutta ehkä mä pärjään :D Jossain vaiheessa kyllä housut pitäisi ostaa.

Ja tuommoinen tuo ötökkähuppu :)


ÖITÄÄ<3
<3llä : Ida,Tupu,Jaska ja Pöljä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti