torstai 16. helmikuuta 2012

Jump, Jump, Jump

Stamp on the ground
Jump, Jump, Jump, Jump
Moving all around
Tep tep da dow
Stamp on the ground
Jump, Jump, Jump, Jump
Moving all around
We're jumping all around



Menin siis Tupulla kentällä esteitä. Sandra teki tänään alkulämpät tammalle kun kaivoin puomit ja tolpat hangesta sillä aikaa. Tupu meni ihan nätisti Sandran kanssa mutta Sandran sanojen mukaan yritti painaa pohkeen lävitse, kun teki pohkeen väistöjä ja avoa. Sain sitten esteradan kasattua ja nousin ratsaille. Tällä kertaa "ratamme" näytti tältä:

Kaikki esteet oli siis ensin ihan ristikkoina jotka oli noin 30-40cm korkouisia. Neidillä oli vähän kiire mutta maltto sitte lopulta ja uskallettin nostaa esteet siihen 50-60cm tasoon. Neiti kuumui hieman ja sain tehdä töitä että osui askeleet oikein ja esteen jälkeen säilyi oikea laukka. Onnistuttiin siinä tänään yllättävän hyvin. Tupu osasi kyllä pistää hanttiin ja jäi paikalleen junnailemaan pikkutihrustus laukkaa jolloin sai ajaa reippaammin sitte eteen.



 Ihan loppuun hyppäsin muutaman kerran sen 70-80cm esteen kun sen verran hienosti hyppi niitä pienempiä. Onnistuttiin saamaan niillekkin askeleet oikein ja olin tyytyväinen tammaan. Sai sitten loppu työskentelyt ja sai kävellä loppukäynnit vapaana kentällä kun Sandran kanssa korjattiin esteet pois.

kuvia:





¨
oli pakko pistää tää tänne kut Tupu näyttä jotenki TOOODELLA isolta :D

ja tässä se taas on tommonen söpö pikkunen :D

<3llä: Ida, Tupu ja Sandra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti