tiistai 14. helmikuuta 2012

Jarrupalat kuluneet..


Moii :)<3

Tänään Tupu sai vähän iisimmän päivän ton hemmetin tuiskun ja tuulen takia. Mut Kyl se pienen pintahien nostatti ku neidin jarrupalat päässy vähän kulumaan.. Menin siis aika myöhään tallille ja väsynykki olin mut päätin silti juoksuttaa Tupun pellolla. Puunasin sen oikein siistiksi ja iskin liinan riimuihin kiinni.. Oon muuten huomannu et kulkee paljon paremmin liinassa ku ei ole suitsia päässä. Rämmittiin pellolle jossa sai sitte umpihangessa taapertaa.. Toimi tosi hyvin liinassa, ellei niitä sen jarrutus ongelmia lasketa :D Nosti laukat molempiin kierroksiin ja laukkasi takaa hyvin.


Sitte oisiki ensviikot treenailua kisoja varten. Taino kaikki torstait kisoihin mennessä on hyppely päivä, ja muuten mennää sitte pellolla tai maastossa.

AINII! Ja Tupun tallipaikka on nyt ratkennut! Tupu siirtyy mun nimiini tässä ihan lähiaikoina, kunhan keretään paperit hoitaa kuntoon ja katsoa että kaikki toimii. Ja sitten Tupu saa jäädä Junnolaan asumaan sillä ehdolla että hoidan taloa kesäisin ja auttelen Virveä muutenkin. Ja teen nyt sitte torstain lisäksi Sunnuntaisin tallihommat. Eli todella helpolla pääsen! Ja nyt alan sitte enskuusta alkaen vuokraamaan Pöljää :)Joten veikkaisin että alan tänne sitten myös Pöljän kuulumisia :)

<3llä: Ida, Tupu ja Pöljä

Tämä isoneiti liitynee seuraamme siis ensikuusta lähtien :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti