maanantai 2. heinäkuuta 2012

Pitkästä aikaa täällä, taas...

Heissan!

Tosiaankin pahoittelen alkuun pitkää postaustaukoa, mutta yritän pitää blogin elävämpänä jatkossa :)
Mitään kummempia ei ole tapahtunut nyt lähi aikoina.Tänään käytiin ostoksilla ja tuli mukaan reilulla satasella tavaraaa :D tosin en ostanu ku kypärän, huovan ja riimut :) AIVAN ja jouduin tilaamaan Tupulle ihottumaloimen. Nimittäin...

Tiistai 26.6

Mentii tallille jossa sitte rakennettii estetolpat (110cm asti) Ja sen jälkeen lähettiin hevosia hakemaan. Tupu tuli innoissaan mun luokse ja hirveä ötökkä parvi ympärillä. Nappasin hevosen kiinni ja jouduttiin oikeasti juoksemaan talliin ettei meitä syöty elävältä. Tallissa Tupu oli eloton ja aivan puhki. (Juossut koko päivän ötököitä karkuun) Huomattiin että hevosella korvat vereslihalla ja silmät turvoksissa. Muutenkin oli syöty mahanalta kokonaan ja hevonen aivan eloton...

Yleensä ei anna koskea korviin mutta nyt ei reagoinut vaikka märällä pyyhkeellä korvat pyyhin ja harjasin ja laitoin hoitavan rasvan rikkoutuneelle iholle. Tuli sitten hevonen hoidettua itkukurkussa kun teki niin pahaa katsella kun toinen kärsi. Harjauksen ja huollon jälkeen päästin karsinaan yöksi. Hevonen piti TYÖNTÄÄ karsinaan. Vaikka matka oli alle 5m Tupulla kesti matkassa noin 5minuuttia. Paljon heinää eteen ja sai levätä yön siellä. Aamulla oli parempi mutta jätetttiin silti päiväksi talliin. Illalla sai hetken jalotella tarhassa ja sitten yöksi sisään. Nyt hevonen levännyt kun on ötökät satetitten takia vähentyneet ja loimen pitäisi tulla tällä viikolla :)

Eilen (sunnuntai) käytiin hevosia uittamassa ja Tupu ja Late olivat molemmat ihan innoissaan ja polskivat vedessä pitkään :) Ötököitten takia oli sieltäkin lopulta lähdettävä :/ Tyhmiä nuo hötöset.. Menisivät pois kokonaan niin olisi paljon helpompaa..

90-100cm
Mutta positiivistakin löytyy! Tosiaan kisat 14.7. Messilässä jossa luokkina taas 70cm ja 80cm. Ja viimeviikolla (muistaakseni perjantai) hypättiin pihassa muutaman kerran pysty. Tultiin lopuksi este noin 100cm joka tosin putoili useamman kerran mutta yksi onnistunut siitä korkeudesta ja sen jälkeen muutama täydellinen hyppy 80cm ja loppuverkka. Tupu oli aivan mahti ja jaksoi yrittää vaikka epäonnistumisia tuli suht. paljon.
90-100cm
Huomenna (tiistai) On tarkoitus mennä jumppis ja sarja treeniä kentälle vetämään. Toivotaan että pohja on sopiva ja hevonen innokas :) Kuvia ja videoita saatte sitten kun kerkeän koneelle lisäämään :) Mutta nyt menen nukkumaan, joten öitää!

Tässä viel nää ostokset :)
Kymen ravi ja ratsu oy, 5€

Kymen ravi ja ratsu oy, 5€ (käytetty)

WembleyFOX, 95€ (koristeet tiimarista)
Lähikuvaa "timantti"koristeista

PS. uusi banneri ;) Tekijä: http://kaunis-hiljaisuus.blogspot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti