tiistai 3. heinäkuuta 2012

Sä oot silkkii, mun sylissäni

Heissan!

Tänään olikin Tupun estetreeni päivä, Lähettiin tallille postin kautta, sillä Tupun loimi tuli vihdoin<3 Tupu ei ollut yhtä innoissaan tosta loimesta ku minä :D Mut kyllä se tulee tajuamaa kuinka paljon tuo sen elämää helpottaa! Ja kuvassa loimi näyttää isolta Tupulle mutta livenä on juuri hyvä.

Joo eli mentiin loimisovituksen jälkeen kentälle jossa ensin kouluilin hetken ja sen jälkeen kasasin kolmen esteen jumppiksen ja niiden perään normi sarjavälillä okseri. Tupu innostui kun pääsi pitkästä aikaa kentälle. Työstettiin paljon ravissa ja laukka tuntui unohtuneen tammalta. Loppua kohden parani kuitenkin huimasti! Jumppis olisi hauska juosta täysiä läpi ja jyrätä apujen läpi, tai näin ainakin Tupun mielestä. Kikkialujen ja useiden yritysten jälkeen tamma tuli kuitenkin hyvin koko jumppikselle.



 Korotettiin ´jumppiksen viimeistä estettä ja lopuksi este oli 120cm okseri joka tultiin muutaman kerran puhtaasti. Tupu todisti rohkeutensa ja sisunsa ja yritti monesti 130cm okseria. Mutta jo "pitkästä" hyppimisestä johtuen (kai) Jäi takaset puomiin hieman ja muutaman kerran etuset. Tultiin isoimman jälkeen pienempää että saatiin rauhalliset lähestymiset ja olin erittäin tyytyväinen tammaan!

120cm kevyesti ;)

130cm etunen nappas mukaa :<

PS! Taas uutta banneria :D kertokaapa mielipidettä :) Ja huomasitte varmaa että nimiki blogilla vaihtu (:

3 kommenttia:

  1. Tämäkin banneri on tosi kiva :) Huomattavasti värikkäämpi kuin aiemmat ja tämä on hyvä juttu

    VastaaPoista
  2. Onpa sulla upee lv :) Liityin lukijaksi ja jos kiinnostaa käy kattomassa mun ravurinraatoa http://flyingwithoutwings1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) Olenhan mie Kalle käyny jo seurailemassa ja upea on sekin!

      Poista