tiistai 29. toukokuuta 2012

Varusteet

Joo, tylsyyttäni päätin kuvailla teille nyt Tupun kaikki varusteet mitä tällä hetkellä sillä ratsastaessa käytetään =) Kysykää jos jäi jokin epäselväksi. Yritän kertoa jokaisesta varusteesta jotain :)

1. Satula + sen varusteet
Satula: perus wintec estesatula. En tarkempaa merkkiä muista/tiedä. Kaarena on nyt sininen kaari (eli toisiksi kapein) Satula on kooltaan joku 16,5".
Jalustimet: on joustavat estejalustimet, jotka on ainoat jalustimet mitkä antaa edes vähän joustoa polvilleni.
Huopa: Tummansininen yleishuopa, kaverilta ilmaisiksi saatu. Ihanan pehmeä ja mukava hevoselle. Omistan siis muitakin, mutta nyt nämä käytössä
Vyö(t): Börjesin nahkapanssari, jota käytän esteillä ja joskus maastossa. Muuten käytössä horzen joustopäinen yleis neonpreeni vyö.
Rintaremmi + martingaali: Y-Rintaremmi on hööksiltä tilattu ihan lähiaikoina, ja on kokonaan joustoa. Jokainen lukko on pikalukko joten siksi nopea ja helppo kiinnittää. Rintaremmin mukana tuli irrotettavat martingaalit jotka on siis molemmille ohjalle erilliset.






3. Suitset + sen varusteet
Suitset: Elikkä Tupulla on kahdet suitset. Kunnon kouluiluun omat ja esteille+maastoon ja sileällä menoon omat. Eli maasto- ja estesuitsina on nuo uusimmat hööksin suitset jotka on meksikolaiset ja niissä on valkoset koriste ompeleet turpahihnassa ja otsapannassa. Kouluillessa meillä on joskus nuo kultamustat suitset jotka ostin Kymen ravista ja ratsusta.Useimmiten meillä on kuitenkin nuo meksikolaiset :)
Kuolain: este,maasto ja sileällä meillä on aina kuparirolleri, mutta kun on kunnon kouluvääntö kyseessä Tupulle laitetaan käytettyinä ostetut (15e) Kanki kuolaimet kolmipalan kanssa. Mutta näitä käytän max. kerran viikkoon kun kouluilen, joten ei tarvi pelätä:)
Ohjat: Suitsien mukana tulleet kangasohjat molemmissa suitsissa
Otsapanta: Molemmissa suitsissa niiden mukana tulleet otsapannat tällähetkellä, mutta meksikolaisiin vaihtuu jossain vaiheessa tuo meidän blingbling panta (viimeistään kisoissa)

Nämä ei siis enää käytössä, mutta tuossa tuo blingbling panta :)


5. Suojat+ pintelit
Suojat: Ainoat suojat mitä Tupulle omistan, on eskardonin tummansiniset etujalan jännesuojat ja euro hunterin takajalan suojat. Talvisin ja kisoissa käytämme vielä merkittömiä putseja. Maastossa reippaasti mennessä on meillä lisäki horzen neonpreeni putsit.
Pintelit: Tupulla näitä riittää... Mutta tällähetkellä käytössä horzen tummansiniset fleecepintelit joita etusissa käytän (: Tupulla kuitenkin kisoissa ja esteillä pintelit takana ja suojat edessä. Mutta muuten pistän yleensä pintelit eteen tukemaan ja suojat taakse :)






Toivottavasti saitte jotain selkoa Tupun varusteista, ja kertokaa mitä mieltä olitte tämmöisestä erikoisemmasta postauksesta :) Ja postaus ideoita tulemaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti