tiistai 29. toukokuuta 2012

rahaa menee, muttei tule..

Uudet suitset<3
Heipsans!
Tänään sain Tupulle ne tilaamani suitset ja ötökkähupun ja testiinhän ne pääsi samantien :)
Suitsiin rakastuin samantien kun ne käsiini sain. Aivan pehmeää nahkaa ja ne koristelut on UPEAT! paljon upeammat ku niissä kuvissa hööksin sivuilla.. Huppu oli hitusen ehkä liian iso, mutta poni-koko olisi taas liian pieni.. Mutta parempi tuokin kun ei mitään!

Ja sitte vielä toi huppu :)
Kävin ennen tallille menoa katsomassa ötökkämyrkkyjä ja valkosipuli jauhetta, mutta mukaan tarttui vähän muutakin :D En voinu olla ostamatta..

Kuva vääristää hieman, enemmän oranssi oikeasti :)
Hintaa tällä rakkaudella oli vain 18,50€

Joo Maastossa käytiin ilmansatulaa Tupun kanssa. Oli energiaa mutta silti laskipäätä ja työskenteli selällä hienoja pitkiä pätkiä! Loppuun mentiin myös käymään kentällä jossa tuuppailin enemmän. Tamma yllätti ja onnistuttiin nostamaan käynti -> ravi -> laukka. Ilman että pää pongahti pilviin. Tätä harjoitusta saadankin harjoitella paljon jatkossa jotta päästään koulurata puhtaasti :D

Sandran kanssa kuvailtiin myös Tupun rakennetta (taas vaihteeksi) Ja hienosti tamma jaksoi yrittää ötökkä parvessa keskittyä poseeraamiseen :)



RAKASTAN SINUA<3

Ai näinkö mun pitää hymyillä?

`Puhdas pepsodent hymy :D´

2 kommenttia:

  1. Meillä on ollut Merkuurin kanssa tommoset samnlaiset suitset, kun ostit Tupulle. On tosi kivan näköset, muttta jo kolmannella käyttökerralla poskihihnat katkesivat ja nyt vuoden käytön jälkeen kaikki hihnat on venyneet ihan kamlasti... Toivottavasti teillä ei oo samanmoista tuuria kuin meillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aika jännä :o Joo toivotaan ettei samaa käy näille. hintaa kuitenkin löytyy suitsilta suht paljon.

      Poista