perjantai 13. huhtikuuta 2012

late again ...

MMoi :))
sorisori, tiedän etten ole taas kirjotellu mutta kiireitä kiireitä.. Tupu on ollu kotona mahti ja meillähän oli kisatki tossa 9.4, kuukson maneesilla. Jos kerron niistä sitte teille :)

Aamulla tamma ei menannu lähteä ollenkaan kun koppiin meno oli niin vaikeaa, mutta saatiin ponski koppiin lopulta apuliinan kanssa. Matkalla tais jotain riehua ku pauketta kuulu, mutta ei mitään ulkosia vahinkoja tullu koppiin tai hevoseen. Kisapaikalla hermoili ja yritti puskea kumoon, satulointi ja selkään.

Alkuun tein taas paljon käynnissä tehtäviä että sain rennoksi. Sitten pikkuhiljaa ravissa verkkaa ja kulki rentona kuolaimella. Muutamat laukat saatiin verkkakentällä tehtyä ja laukkasi hyvin, myös takaa. Sitte tuliki yhteis verkka ja helvetti pääs valloilleen.. Tamma unohti aivan kaiken. Laukka ei pyörinyt ollenkaan. Ravaili miten sattuu heittteli päätä, askeleet ei meinannu osua ollenkaan.  Saatiin myös hyviä pyöreitä hyppyjä aikaan. Meijän rata oliki ekana meijän verkassa ja rata meni ihan oko, jännitykseen nähden. Tamma kuunteli suht hyvin, mutta laukat tippu ristille helposti. Uusinnassa saatiin 4vp miun oman mokan vuoksi.





Takas ulos verkkailemaan, ja neiti hermostu pitkästä odottelusta mutta sain rahotettua ennen verkkaa.. Verkassa hyppi sivuille ja taakse ja pelleili muutenkin. Hypyt onnistu paremmin mutta muu vittuilu alkoi.. Radalla kiidätti, yritti viedä, onnistui siinä.. Saatiin kuitenkin osalle esteistä hyvät tiet ja lähestymiset. Tässä radassa saatiin jo perusradalta se 8vp omien mokieni vuoksi jälleen. Loppu verkka eteen alas. Käynnit ja koppiin. Talli pihassa oli taas rauhllinen ja mukava... Ihme pelleilyä...




Että semmonen oli meijän kisareissu.....
:DD Mutta tässä ny jotain kuvia :

Talvella 2009
Talvella 2012
<3llä: Ida ja Tupu

2 kommenttia: