tiistai 7. helmikuuta 2012

Energiaa ja pellelilyä lumihangessa

Heipodeei :)

Tänään mentii pellolla lumihanki treeniä. Tajusin tehneeni itsemurha yrityksen ku päätin eka mennä ilman satulaa.. Eihä siitä mitään tullu.. Poni kusetti mua 6-0 ja pakeni pohjetta ja nakkeli niskojaa.. Meni hermot sen pelleilyy ja päätin lähtä hakemaan satulaa. Nappasin satulan mukaan ja kokeilin uudestaan. Kas kummaa toimi ku rasvattu!

Mentii paljon ympyrällä ja asetti itteää tosi hyvin :) Ravissa haki pyöreyttä ja laukka yllätti todella positiivisesti! Tupu yritti kaikkensa. Haki muotoa piiiitkästä aikaa laukassa ja oikeesti puski takaa kunnolla. Laukkailin molempiin suuntiin ja sai sitten loppuun kunnon rennot ravit ja pitkät loppukäynnit.

Ei oo menny Tupu pitkää aikaa NOIN hyvin! Tallissa päätin trimmailla ponskia ku se näytti vähän räjähtäneeltä :D Siitä lähti ihan sikana karvaa :D Vaikka siistin vaan sen harjan, otsaharjan, hännän ja trimmasin jalat.. Saman tein Laten pikku tappijaloille :D Olin ihan tyytyväinen harjaan vaikka itse sen leikkasinkin.. mutta yleensä onnistun saamaan lovia aikaseks, mut nyt ei tullu yhtää.

kesällä leikattu ratsuharja :) ei tosin noin paksu enää!
Ens kerralla pitäski sitte mennä lumilaudalla Tupun perään ja Sandra selkään  :D saa nähä mitä siitä tulee! Toivottavasti sais jonku kuvaamaa ni sais tännekki hauskoja kuvia :D

jokurandomi :DD


<3llä: Ida ja Tupu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti