torstai 11. lokakuuta 2012

Tältä näyttää tallimme!

Heissan!
Päätimpä tehdä teille nyt tämmösen pienimuotosen talli esittelyn, ennen remonttia :) Tosiaankin talliamme pienennetään (Jos joku mietii irto ovia tallin perällä) ja nyt sitten näette tallin kokonaisuudessaan ennen remonttia ja myöhemmin remontin jälkeen. Joten pahoittelen pientä sekasortoa tallikuvissa :D

Tupua en tänään ratsastellut koska kerkesi tulla jo pimeää ennenkuin saatiin hevoset sisään.. Metsästetiin niitä pellolla reilu tunti Sandran kanssa nimittäin pimeässä, ilman valoa on hieman haastava löytää hevosia :D Mutta nyt talli esittelyyn!


(huom! talvella 2008 otettu kuva :D)
 ^^Saavut pienen punaisen tallin pihaan. Oikealle avautuu valkoinen lankku tarha, jossa hevoset tarhailevat talvikauden aikana.
 




 
^^Astut punaisesta ovesta sisään vasemmalle puolelle ilmestyy karsina ja valkoinen ovi jossa lukee   "satulahuone". Oikealle taas ilmestyy tallikäytävä jonka varrella on 5 karsinaa (joista 2 on käytössä)

 
 
^^ Päätät poistua takavasemmalle, astut valkoisesta ovesta sisään ja huomaat edessäsi pienen "soman" talli/satulahuoneen. Satuloita tallista löytyy enemmän kuin hevosia on koskaan ollutkaan ja tavaraa senkin edestä. Kuitenkin jonkin sorttinen järjestys on huoneeseen saatu monilla hyllyillä ja naulakoilla.
 
 
^^ Palaat käytävälle ja kurkistat viimeiseen karsinaan. Käytävän ja karsinan välinen seinä on "suojattu" kaltereilla ja ovissa on avattavat kalterit. Alustana hevosilla on turvetta jota saadaan tallin viereiseltä turvesuolta, heinät on omasta pellosta ja jokainen hevonen syö omia rehujaan.
 
väsynyt neiti :)<3
 
Nyt onkin talli esitelty kokonaan ja päätät palata omaan kotiin lämmittelemään. Toivottavasti saitte edes pienen kuvan siitä minkälaiselta meidän tallissa näyttää :) Karsinat maalataan kesällä 2013 kunhan saadaan pienennys ensin valmiiks :) Kattokin olisi tarkoitus maalata kesän aikana!
Kertokaahan lukijat (Joita on jo huomat 41!) minkälaisia postauksia toivotte! Loppuun vielä säätö kuvia illasta :D
 


 
Tamma oli ihan onneissaan ku sai uutta turvetta karsinaan :D

Kyllä, minut lukittiin Laten karsinaan ja päätin tulla omin avuin ulos sieltä :D
 


4 kommenttia:

  1. Ok, että sut lukittii karsinaan! Oukkei. Kiva talli teillä, onko muute sun talli? Mun siskolla on poni, ja mäkin olen ponirakas!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) Ei ole miun oma, Kummin omistuksessa (:

      Poista
  2. heeeeeei missäpäin tää talli sijaitsee? onko kuinka pitkän matkan päässä kouvolan keskustasta? kattelin vain että 5 karsinaa joista 2 käytössä, ettette tarvitsisi tallin täydennystä? :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi// Hei. Talli sijaitsee aitomäessä noin 14 kilsan päästä keskustasta. Ja tosiaankin talliin tarvitaan kohta täydennystä, yhden asian takia jonka Ida sitten ilmoittaa täällä jossain vaiheessa. Mutta siis jos kiinostuit enemmän niin otappa, vaikka minuun yhteyttä niin tutustutaan enemmän ja voin kertoa tallista.

    Olen siis Sandra ja ylläpitohevoseni asustelee tuolla samaisella tallilla (ja ylläpitohevoseni on Idan kummin hevonen joka omistaa tallin) Voin sitten myöhemmin ilmoitella sinulle tallinomistajan puhelinnumeroa yms. :)

    Sähköpostiosoitteeni: sandra.niemi@hotmail.com

    Ja jos kiinostaa niin blogini: kaksiniinhehkuvaa.blogspot.fi

    VastaaPoista