torstai 6. syyskuuta 2012

Huolia Huolien perään...

Heissan taas lukijat!!

Pääsin tänään pitkästä aikaa ratsastelemaan Tupulla. No kauaa ei sekään ilo kestänyt... Sain Tupun kulkemaan rentona oikeinpäin. Eikä ollut tietoakaan arkomisesta tai mistään, nno hetken ravailun (tietysti pitkien välikäyntien kera) jälkeen alkoi arkominen taas.

 Ei auttanut muu kuin löysätä vyö ja taluttaa takaisin talliin. Tallissa sain sitte urakalla hieroa linimenttiä jalkoihin ja laitoin varuiksi selkäänkin. Fleece niskaan ja karsinaan syömään ruuat ja heinät.

takas tohon päivään, kiitos<3

Ulos piti vielä poni viedä ja kova kiire näytti ainakin olevan. Jalan aristus oli nyt huomaamattomampi mutta huomattavissa silti..

Ensviikolla ois sitten ell kutsuttava jo pelkän raspauksen ja rokotuksen vuoksi. Ja sekin pitää vaikeimman kautta hoitaa :D Tupua ei voi piikittää rauhoittavalla, joten ell tilaa rauhoitusgeelit ja sen avulla ensin raspaa ja lopuksi rokottaa (Hevonen sekoaa kun näkee piikin...) Pitää pyytää samalla sitä tutkimaan tuo jalka, jos siitä jotain vakavampaa löytyy. JOTA EN TOIVO!

my love<3

Että semmosta tapahtumaa tälle ja ensviikolle.. Tulen taas ell.käynnin jälkeen kertoilemaan teille kuulumisia! Siihen asti, näkemiin!

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti