sunnuntai 26. elokuuta 2012

saikkua.. taas..

ihan ensimmäiseksi: ANTEEKSI! Pitkän pitkä postaus tauko! Mutta tässä on ollut kaiken näköistä kiirettä ja muuta nyt vireillä joten en ole kerennyt postailla teille :/

90cm okseri joskus alkukesästä :)

Tupulla olisi siis pitänyt olla 2.9 sunnuntaina kisat kiviharjussa, mutta haaveksi jäi. Tamma piehtaroi karsinassaan ja kolautti jalan samalla. Nyt tiistaista asti poni arkonut oikeaa etujalkaa. Enää ei onnu käynnissä mutta taivutuskokeen jälkeen ravissa oikea selvästi ontuva. Jalka ei ole turvoksissa tai lämmin. Toinen vaihtoehto on että siltä on venähtänyt jokin jalkaa ohjaavista lihaksista siitä ryntäiden vierestä. Mutta toivon että kaikki on vaan ohimenevää.

Olen nyt käynyt Tupu hellimässä lähes joka päivä ja hoitanut jalkaa kylmäämällä sitä.
Eilen Tupu pääsi takaisin pellolle, se oli siis tallimme "pää"tarhassa Ellun kanssa lepäämässä. Mutta nyt kun jalka alkaa parantua se pääsee vihreälle vielä hetkeksi ennenkun siirtyvät öiksi sisään ja pienempään tarhaan takaisin.
(Pellolla siis tasaista ja tilavaa, joten parempi kuin postimerkkitarha jossa joutuu kääntymään jalanpäällä. Nyt pääsee loivilla mutkilla joka rasittaa vähemmän jalkaa)

Valmennuksesta kesä 2011

Kunhan saadaan jalka kuntoon aletaan rauhallisesti treenaus ensin käyntityöskentelyllä, sitten myöhemmin vasta ravissa ja laukassa. Kuitenkin tavoite päästä 7.10 Suursuon seuramestaruuksiin kisaamaan. Ja 18.10 Kiviharjun seura- ja cup-mestaruuksiin!

pelto tuuppailua kesä 2011

Tuuppailua kesä 2011 (samana päivänä sai ratsuharjan)

kesä 2012

Maailman hienoin<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti