sunnuntai 12. elokuuta 2012

Koulua ja pientä hyppelyä

hevonen tullu omistajaansa?

Moikka!


Tänään käytiin Tupun kanssa kentällä pyörimässä ja saatiin Peppi videoimaan. Tupu oli energinen ja vauhti oli hieman reipas ja alkuun pientä erimielisyyttä kuolaimen takia. Menin siis nivelkuolaimella, toooodella pitkästä aikaa.

Alkuun tein paljon työstöä ympyrällä jotta sain ponin taipumaan edes hieman reilummin sisään kuin yleensä. Tupu toimi yllättävän hyvin kuolaimella vaikka välillä oli vauhdin kanssa ongelmia :D
Ymyprä tuuppailun jälkeen tein pientä kahdeksikkoa ja sen jälkeen Peppi kasasi pienen pystyn jota tulin molempiin suuntiin ensin jonakin 60cm ja lopuksi este oli noin 90-100cm.


Hypyt ei onnistuneet niinkään hyvin sillä Tupu päätti innostua esteistä ja paino ohjalle ihan mukavasti. Siinä siis syy miksi Tupulla esteillä kovempi kuolain, nimittäin kun tamma innostuu niin ei enää istunnat paljoa pitele. Ja kisoissa varsinkin kun on pakko saada hevonen juuri silloin kiinni kun on tarve. Mutta nyt alan kouluilla useasti nivelellä jotta saisi panostettua ratsastusta istunnalle enemmän!

Mutta tässä teille loppuun videokooste päivästä!

niinno, koska blogger ei pidä minusta ni ssaatteki vain linkin videoon ;)

>>KLIK<<


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti