sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

second best day in my life...

Moikka :) Tänään oli siis kisapäivä !


Siinä yhden maissa aloin Pöljää laittamaan kuntoon ja lähtö saatin ajoitettua siihen puoli 3, niinkuin oli suunniteltukkin. Tamman lastaukseen meni neljän ihmisen voimin se 30min. Matka sinne sujui suht nopsakkaan ja sen jälkeen tamma ulos kopista, kamat niskaan ja  menoksi :)


 Käytiin ensin kentällä purkamassa suurimmat energiat, joita ei yllätykseni edes ollut ::) sen jälkeen tulikin radan kävelyä ja verkkavuoron odottelua. Pöljä seisoi kiltisti paikoillaan eikä hötkyillyt.
 70cm rata meni todella keposesti.
Rata oli suht näppärä ja maneesin pohja oli täydellinen. Pöljä innostui radalla mutta pysy käsissä ja olin ylpeä puhtaasta radasta vaikka verkassa kielsi useasti muurille. Uusinnan aikaa en tiedä , mutta sijoituksemme oli 9/19. Joten todella hyvä meidän ekaksi radaksi :)
 90cm radankävely alkoi ja esteet tuntuivat helvetin isoilta.. jotenkin vain nielin pelkoni ja verkka sujui ilman kieltoja. Radalla jännitti vähän mutta ei haitannut menoa :) Susa jännitti varmasti enemmän ku minä :D Taas puhdas rata, uusinannan ajalla 41.88 :) Ja sijoitus oli 3/9. ELI TODELLA HYVÄ :)



 Tamma sai kunnon loppukäynnit ja paljon taputuksia. Sitten pääsikin "helvetti" irit :D Pöljäkun olisi halunnut jäädä Kiviharjuun lopullisesti.. Lastattiin hevosta yhteensä tunti, tälläkertaa kuuden ihmisen voimin :D:D: Nomutta saatiin koppiin kuitenkin ja koppi palautettua siihen puoli ysiin mennessä :D (kisathan loppui siis kuudelta) 

Enemmän kuvia saatte sittenku saan omat kamerani tallilta, jos muilta löytyy kuvia ja vielä kun saan isin megahyperextrakalliillaputkella otetut kuvat :D:D:D::D:D:D

<3llä: Ida ja Opeia "the estetykki"

2 kommenttia:

  1. Menitte tosi hienosti kyllä Opeian kanssa, ei voi kyllä muuta kun ihailla :) Sulla tais olla oma kuvaaja matkassa, mutta multa löytyis videoita tuolta kisoista teistä Opeian kanssa ja lisäks oon kuvannu sua ja sitä lämpöstä jossain aiemmissa kisoissa. Että kelpaisko kuvat/videot? :)

    VastaaPoista
  2. joo laittele vaan kuvia ja kiitoksia jo etukäteen, videotkin käy :) :) nakari_ida@hotmail.com <-- tonne voit vaikka niitä pistää :)

    VastaaPoista